Clayfield College

GET IN TOUCH

rbishment

Completion Date: June 2015

Architect: Walter K Betten, Director at Archibett Pty Ltd

Refurbishment and extension of the existing resource learning centre together with new disable compliant accessible access ways, with new entry foyer featuring polished timber stairs and access lift.

The roof profile was changed to provide space for AC units, and the existing tiled roof was replaced with a long span colourbond type hi ribbed roof.

External wall finishes include a combination of weatherboard, CFC, alpolic cladding, render, colourbond and existing render.

A screen enclosed high level mechanical deck sits over a stainless steel water tank

Extensive excavation was required to allow the entry extension and new disabled ramp way and stairs to be installed.

The central location of the building within the school required careful staging of works to avoid disruption to the school’s operation and safety for students.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.